Ons bedrijf
Sinds 1 juli 2020 is de website (niet het bedrijf) van Coins & Stamps Rotterdam in eigendom van Postzegel- en munthandel Europost uit Breda. Europost bestaat sinds 1986 en is sinds 2014 gevestigd aan de Ginnekenweg 360 te Breda. Het volledige verhaal van Europost is hier te lezen: https://www.europost.nl/over-europost/ Europost heeft daar een fysieke winkel welke dinsdag t/m zaterdag geopend is. Daarnaast heeft Europost ook nog een eigen website www.europost.nl Lange tijd was deze website het verlengstuk van Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam welke gevestigd was aan de Botersloot 62 & 64 en was een begrip in postzegel en muntenland menigeen heeft haar collectie hier aangevuld.


De geschiedenis begint in 1957 toen Jan van Mastrigt vanuit huis een postzegelhandel begon. In 1965 verkreeg van Mastrigt het importeurschap van het Duitse merk SAFE, fabrikant van de postzegel voordruk landen albums, verzamel opbergsystemen en testapparatuur. Dit agentschap is nu ook in handen van Europost Breda.

In 1975 zijn de munten erbij gekomen. Begin van deze eeuw is de website erbij gekomen waardoor vele mensen gebruik konden maken van online kopen. De winkel van Van Mastrigt aan de Botersloot is in 2017 definitief gesloten en is tot juni 2020 online doorgegaan.

Terug
Copyright © 2021 Coins & Stamps Rotterdam by Europost. Powered by Zen CartCoins & Stamps Rotterdam
Ginnekenweg 360
4835 NM BREDA
The Netherlands

  English  Nederlands