KERST zegels, maar dan GOEDKOPER

KERST zegels, maar dan GOEDKOPER !!
Het tarief van dit jaar is € 0,78

U MAG de €uro-KERSTzegels vanaf 2011 (zonder waarde aanduiding) nog gebruiken ZONDER bijfrankering !!
De €uro-KERSTzegels van € 0,27 / 0,29 / 0,34 mag U ook gebruiken, echter wel bijplakken met bij plakzegels, welke u ook bij ons kunt bijbestellen.

Onderstaand vindt U nog meer aanbiedingen

FIJNE FEESTDAGEN namens de medewerkers van onze firma

ANTWOORD van TNT Post / PostNL op de vraag over Kerstzegels:
"Geachte heer van Mastrigt,


Decemberzegels hebben een voordelig tarief van €0,78. Dit speciale tarief is geldig van 18 november 2015 t/m 4 januari 2018 voor al uw Kerst- en Nieuwjaarswensen tot en met 50 gram binnen Nederland.
Decemberzegels van voorgaande jaren kunt u dit jaar gebruiken maar WEL met bij plakzegels.

Voorkom beschadiging van uw wenskaarten: plak uw enveloppen dicht. De afmetingen van rechthoekige kaarten moeten minimaal 14 x 9 cm en maximaal 23,5 x 16,2 cm bedragen. Voor vierkante kaarten geldt minimaal 9 x 9 cm, maximaal 16,2 x 16,2 cm. Kaarten met een andere vorm dienen te worden verzonden in een rechthoekige envelop, gevouwen kaarten kunnen binnen Nederland worden verzonden zonder envelop als er niet andere poststukken bij in kunnen schuiven.

Kerst- en Nieuwjaarspost kan gedeponeerd worden in de rode/oranje buitenbrievenbus of in de speciale Gouden Kerstbussen op bij PostNL in een winkel (Servicepunten) of een PostNL Business Point. PostNL streeft ernaar deze post binnen drie werkdagen te bezorgen. Post die gefrankeerd is met het normale tarief (€ 0,83) kan gedeponeerd worden in de binnen brievenbus op het Postkantoor en bij PostNL in een winkel. Deze post wordt in principe de volgende dag (24 uur) bezorgd.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice PostNL"

In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen beschikbaar.
Copyright © 2020 Coins & Stamps Rotterdam by Europost. Powered by Zen CartCoins & Stamps Rotterdam
Ginnekenweg 360
4835 NM BREDA
The Netherlands

  English  Nederlands